Reacții din PSD Dâmbovița după scrisoarea teribilă a lui Rudolph Giuliani către Iohannis!

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost Procuror Federal și fost primar al New York-ului, a transmis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis și altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI și stoparea presiunilor asupra judecătorilor.

Pe marginea acestei scrisori, 2 reacții vin și din PSD Dâmbovița, din partea parlamentarilor Titus Corlățean (fost ministru de Externe) și Oana Vlăducă.

Titus Corlățean:

E un semnal extrem de important care trebuie tratat foarte serios de decidenții României, pentru că vine din partea cuiva care știe, pentru că a fost Procuror General al Statelor Unite, ce înseamnă un sistem judiciar democratic pe deplin și un om cu foarte multă experiență în administrație și din punct de vedere politic. Radiografia este impecabilă. Acum, corecți să fim, noi am spus în România faptul că existența acestor protocoale înseamnă practic un Cod Penal și un Cod de procedură penală paralele cu codurile adoptate de Parlament. Deci e o justiție care e injustiție.

Oana Vlăducă:

Doar două comentarii pe marginea scrisorii pe care Rudolph Giuliani, fost procuror federal al SUA, fost primar al New York-ului și actual avocat al președintelui SUA, Donald Trump, i-a adresat-o lui Klaus Iohannis:

1. Este o confirmare teribilă a Statului Paralel, pe care prea mulți captivi s-au străduit să-l poleiască, să-l ascundă. Nimeni nu mai poate acum spune că „Statul Paralel este o poveste”.

2. Gravitatea spuselor lui Rudolph Giuliani ar trebui să genereze consecințe pe mai multe paliere și în mai multe subiecte: denunțarea protocoalelor secrete, pozițiile lui Iohannis față de procurorii Augustin Lazăr și Laura Kovesi, propaganda împotriva modificărilor aduse la Legile Justiției etc etc etc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. dacă tot avem un stat paralel, vreau și eu un parlament paralel care să tripleze pedepsele penalilor și să majoreze de zece ori pedepsele penalilor politicieni, că poate asta descurajează și nu-și mai fac de cap cleptocrații în țara asta strîmb făcută

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.