Record de fidelitate: primarii de la Butimanu și Odobești au bifat 2 partide în 2 ore

pageDefinitiv lucru, PDL Dâmbovița are cei mai mulți „primari marfă”. S-au adăugat recent la categorie edilii din Butimanu (Marin Dragnea) și Odobești (Niculae Alecu). Cei doi au reușit ieri să atingă o nouă bornă în materie de gimnastică electorală, participând, în decurs de numai 2 ore, la acțiunile a 2 partide.

Astfel, pe la 15.30, Alecu a ținut să fie prezent la inaugurarea sediului PMP Dâmbovița, lângă Florin Popescu și Elena Udrea, pentru ca la 17.00 trecute fix să intre în sala unde aveau loc alegerile interne din PDL Dâmbovița. La fel și primarul de la Butimanu. La 16 și ceva acoperea un scaun în sala Teatrului „Tony Bulandra”, la întâlnirea conducerii PMP cu simpatizanții din județ. Peste un ceas asculta spășit discursul lui Iulian Vladu, la alegerile PDL.

Și dacă tot au prins vorbele lui Vladu, probabil că le-a părut amuzantă partea asta de discurs: O parte din primari au promis că, la europarlamentare, vor da la PSD 50%, vor da la PNL 60% din voturi, îi vor da lui Florin 30%, Partidul Poporului va mai lua 5-6 procente și sunt convins că și mie o să-mi promiteți 50%. Pentru a vă ține de promisiuni trebuie să mergeți în județele limitrofe, pe Argeș, Prahova, București, să aduceți voturi. Sau asta: Gândiți-vă că s-ar putea să ajungem la guvernare mult mai repede. Sau asta: Puteți promite ce vreți, dar obțineți rezultate bune pentru PDL!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.