Recunoștință pentru purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, medic Elena Firoiu, la finalul activității

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă dedicată bilanțului pe anul 2023 și obiectivelor din acest an. Conferința a început, totuși, cu un moment festiv, prilejuit de retragerea, după aproape jumătate de veac, a purtătorului de cuvânt al unității, medic Elena Firoiu. Managerul Claudiu Dumitrescu i-a acordat o diplomă de recunoștință, mulțumindu-i pentru întreaga activitate în cadrul SJUT:

A fost mâna mea dreaptă în conferințele de presă și mi-a acordat tot sprijinul. Am fost un tandem de excepție.

Emoționată, Elena Firoiu a mărturisit că este un moment dificil, dar că are așteptări mari de la colegii mai tineri pe care i-a pregătit:

Îmi este foarte greu să mă despart de colegii mei și de pacienții noștri, dar viața te aduce într-un moment în care trebuie să lași loc liber și celor mai tineri. A trebuit să termin contractul cu Spitalul, deoarece împlinesc, anul acesta, 72 de ani. (…) Am o mare piatră pe inimă, pentru că tot timpul mă gândesc la spital, la pacienți și la tot ce-am făcut în 45 de ani de medicină.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.