REMEMBER: Cum se plângea noul prefect de Dâmbovița că un coleg deputat i-a promis loc de muncă și, apoi, l-a uitat :)

Prefectul județului Dâmbovița este, începând de astăzi, Aurelian Popa, cel care îl înlocuiește pe Antonel Jîjîie. Popa a mai fost prefect în perioada guvernării PDL și, până de curând, consilier personal al primarului PNL de la Răcari, Marius Caravețeanu.

Angajarea la Primăria Răcari a provocat, la momentul respectiv (iunie 2017), declarații memorabile din partea lui Popa, explicând cum fostul președinte al PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, le-a promis mai multor liberali locuri de muncă, după care i-a abandonat:

Să știți că eu am rugat colegii de multă vreme să fiu ajutat să muncesc, pentru că chiar mă văd folositor unei administrații și sunt foarte responsabil.

Trebuie să vă spun că persoana care ne-a promis la fiecare câte-un loc de muncă ne-a uitat. Deci, înainte de alegeri, deputatul Cezar Preda m-a chemat și zice: „Să nu-ți faci probleme, că vei avea un loc de muncă, o să fii la Parlament, o să fii nu-știu-unde, nu-știu-ce.” I-a zis și lui Gabi Plăiașu, i-a zis și lui Gabi Grozavu. Ce să faci? Să stai încă 4 ani? Trebuie să găsești ceva.

Mie mi s-a promis că, în cazul în care câștigăm alegerile, nu există o problemă. În cazul în care le pierdem, o să ne asigure la Parlament, (un post de) consilier al deputatului sau altui deputat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.