Replică pentru Orban, după ce PNL a mai pierdut 5 primari în Dâmbovița: Toți au spus un singur lucru…

corneliu stefan

Lovitura pe care a primit-o PNL în Dâmbovița, odată cu participarea a 5 primari la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD, adâncește frustrarea de la vârful partidului. În lipsa unei voci locale care să poarte mesajul liberalilor, s-a exprimat Ludovic Orban, acuzând „mituirea” primarilor cu proiecte din bani publici. Nu se știe cu precizie la ce proiecte se referă liderul PNL, având în vedere că cel mai mare program guvernamental de investiții, PNDL, a putut fi accesat de toți edilii, fără niciun fel de piedică politică.

În acest sens a venit și replica din PSD Dâmbovița, prin deputatul Corneliu Ștefan:

Ludovic Orban, vă spun cu sinceritate, nu știe ce înseamnă PNDL I și PNDL II. PNDL I, în județul Dâmbovița, este aproape finalizat. Ultimele proiecte depuse și contractate de către autoritățile locale din județ au fost pe PNDL II. Toți primarii care au depus proiecte și au fost eligibile au primit finanțare. Nu poate să se plângă niciun primar din județul Dâmbovița că vreun membru al Partidului Social Democrat i-a pus piedici sau că cineva din PSD a negociat cu vreun primar pentru vreun proiect. (…) Este o prostie să spună cineva că primarii au venit printr-o negociere pe proiectele prin PNDL.

Dl Orban ar trebui să se uite în echipa dânsului de la Dâmbovița. Vă spun cu sinceritate că toți primarii au spus un singur lucru: „Nu avem ce căuta în acea echipă. Este o degringoladă totală și pe noi nu ne reprezintă echipa din PNL Dâmbovița pentru a merge împreună în 2020”.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.