Revoltă și iritare în PNL Dâmbovița! Amănunte incredibile de la ședința cu ușile încuiate a Delegației Permanente

pnl dambovita revolta

Dacă e să fi reușit vreo performanță în fruntea PNL Dâmbovița, alta decât scorul de 10,1% de la europarlamentare, președintele interimar Mihail Volintiru se poate mândri cu cea mai frumoasă revoltă internă din trecutul recent. S-a întâmplat în această seară ca zeci de liberali să-i strige demisia șefului PNL (laolaltă cu huiduieli, înjurături și alte vorbe ocară pe care nu le putem reproduce). Am vorbit cu mai mulți participanți la întâmplare și adunăm declarațiile.

Prilejul adunării l-a constituit ședința Delegației Permanente Teritoriale a PNL Dâmbovița, convocată inițial la sediul CAR Pensionari din muncipiu. Cu aproximativ 15 minute înainte de ora programată, mai mulți membri ai Delegației Permanente au fost anunțați că ședința nu mai are loc acolo, fiind mutată la sediul Organizației Județene. Imediat ce persoanele anunțate au intrat în sediu, ușile au fost încuiate! ÎN-CU-IA-TE! Gestul a făcut ca mulți dintre membrii Delegației Permanente să rămână pe afară. Între aceștia, Gabriel Grozavu – vicepreședinte CJD și alți președinți de organizații locale. Indignare, iritare, urături, înjurături.

Înăuntru, președintele Mihail Volintiru și-a dat seama, probabil, că n-are cvorum de ședință. Sens în care a început convocarea telefonică a unora dintre cei care rămăseseră dincolo de ușile încuiate și care au fost instruiți să folosească o intrare din spate. Convocarea a fost făcută selectiv, funcție de preferințele membrilor și apropierea lor de actuala conducere. Odată intrați și realizat cvorumul, oamenii au votat cu lejeritate componența delegației PNL Dâmbovița (selectată de Volintiru și Biroul Politic Județean) pentru congresul de la sfârșitul lunii, cu mandat clar de susținere a lui Klaus Iohannis la șefia partidului.

După ce s-a bifat chestiunea, ușile au fost descuiate și liberalii ținuți afară au intrat în sediu. Între ei și fostul deputat Gabriel Plăiașu, solidar în acțiune cu Gabriel Grozavu (altă performanță cu care se mândrește domnul Volintiru). Nervozitatea și umilința acumulate afară au fost imediat exprimate în decibeli pe holurile sediului, până când o echipă formată din Grozavu, Plăiașu și Dănuț Bădău, primarul orașului Pucioasa, a intrat la „discuții” cu Volintiru. De fapt, discuțiile (conduse de vicepreședintele CJD, cu intervenții din partea colegilor săi) au mers pe un „mandat” limpede al celor 3: demisia președintelui interimar! Solicitarea a fost exprimată răspicat de Gabriel Grozavu, care a adăugat că nu se negociază pe marginea ei! De cealaltă parte a mesei, președintele PNL (înconjurat de ai săi) nici n-a vrut să audă de demisie, purtând discuția în teme marginale (greaua moștenire, de exemplu). Plăiașu a insistat cu „Îți depui sau nu mandatul?”, care a primit un categoric „Nu”. Și cu asta basta, întâlnirea terminându-se după nici 6-7 minute. La plecare, Volintiru a ținut să arunce în capul lui Gabriel Grozavu o ploaie de „amabilități”, potrivite celor mai urâte suburbii.

End of story.

Mai departe, protestatarii din PNL Dâmbovița vor să-și poarte lupta în continuare, cu același obiectiv: înlăturarea lui Volintiru. Treabă pentru care, adrese și memorii noi vor lua drumul Bucureștiului, laolaltă cu intervenții la oamenii din conducerea națională.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

 1. Un articol care reda cu fidelitate evenimentele de ieri!!
  Stai si te intrebi, de cine mai este reprezentat acest partid istoric?

  • paduraru says:

   de cei multi membrii pnl pe care tu nai habar.

   • – te referi la membrii care s-au incuiat inauntru ca sobolanii!
    De cine le era frica daca oamenii asteptau linistiti peste drum??Sau le era frica ca nu au majoritatea pe care si-o doreau, pentru a trece ordinea de zii pe care au porpus-o??
    Ce au spus ei:
    – „ba”(ca tot este un apelativ care sta pe buzele presedintelui interimar in permanenta)… astia sunt mai multi si ne trag la raspundere pentru esecul de la europarlamanetare!I ncuiati usile, ardeti padurile, otraviti fantanile!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.