Rovana Plumb, deputat de Dâmbovița: Victor Ponta a făcut tot ce se putea omenește…

watermarked-rovana plumb

Spune doamna Plumb, deputat de Dâmbovița (colegiul 2 Pucioasa), în nota artileriei partidului, că trebuie să înțelegem un lucru: nu Victor Ponta a rupt USL, ci Crin Antonescu i-a pus cruce. Am înțeles. Împănat cu doza de patetism obligatorie, mesajul sună așa:

Premierul Victor Ponta a făcut tot ce se putea omeneşte pentru a continua proiectul USL, însă domnul Crin Antonescu a făcut tot posibilul să părăsească Uniunea. Din nefericire, plecarea domnului Antonescu şi a PNL este prematură pentru că USL nu şi-a dus la îndeplinire principalul obiectiv asumat în 2012 şi anume destructurarea regimului Băsescu. De aceea, Uniunea Social Democrată va continua această luptă şi îşi va asuma în continuare guvernarea. Suntem încrezători că tot ce am realizat în USL şi ce a făcut USL a fost spre binele românilor şi de aceea vom duce mai departe guvernarea și vom atinge obiectivele pentru care am fost votați de români.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Doamna Rovana Plumb a ajuns deputat de Dambovita nu pe listele USD ci pe listele USL Daca aceasta alianta nu mai exista ca urmare a eforturilor /datorita eforturilor as zice supromenesti a domnului Ponta atunci din punct vedere juridic/moral doamna Rovana Plumb ar trebui sa-si dea demisia din parlamentul Romaniei si sa ramana cu Ministerul Mediului daca i-l va lasa Ponta si nu-l va da UDMR-ului pentru ca Muresul se varsa-n Tisa si „de la Nistru pana la Tisa tot romanu plansu-mi-sa”. Ditamai omul politic nu a observat ca liberalii nu au parasit USL ci au parasit numai guvernarea si orice PSD -ist ar trebui sa fie fericit pentru ca au de dat mai multe ministere si mai multi secretari de stat si nu stiu cate sefii de deconcentrate. Eu as sugera PSD- sau USD -ului (piei satana) sa dea afara si femeile de servici din institutiile statului daca sunt galbene la fata (orientare politica clara) si sa puna la justitie un ministru liberal pentru ca numai asa justitia va fi independenta cum doream noi USL-istii de öpozitie – .procuroru si cu piratu ( am inteles ca facea contrabanda – deci fura- „”hot de mare’-DEX ) s-au inteles foarte bine cand au fost sa o inlature pe Mona Pivniceru de la Ministerul Justitiei ( a dracului coabitare). .

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.