S-a încheiat Bursa locurilor de muncă organizată de Consiliul Județean și AJOFM Dâmbovița. REZULTATE

bursa-locurilor-de-munca-dambovita (1)

Consiliul Județean Dâmbovița a reluat inițiativa organizării unei burse a locurilor de muncă în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița. Bursa a avut loc astăzi, în 3 locații: Moreni, Târgoviște, Găești.

După centralizarea datelor, cifrele arată așa:

  • 82 de agenți economici prezenți
  • 650 de locuri de muncă oferite
  • 986 de participanți în căutarea unui loc de muncă
  • 317 selectați în vederea încadrării în muncă

Ioan Marinescu, vicepreședinte CJD:

Acțiunea de astăzi se înscrie pe linia celor inițiate de președintele Adrian Țuțuianu, urmare a promisiunilor pe care noi le-am făcut în campania electorală: că vom face locuri de muncă. Este foarte greu, și știți și dumneavoastră, să repari sau să readuci un milion de locuri de muncă distruse în perioada trecută. Această acțiune va continua cu altele. Ne-am mai întâlnit aici și ne vom mai întâlni. (…) E foarte greu să refacem atât de multe locuri de muncă, dar suntem aproape de dumneavoastră. La mine, ușa este permanent deschisă; la președinte, la fel. Încercăm să ne mișcăm. Vedeți și rezultatele la nivel de țară, s-a schimbat filosofia de conducere: nu se mai taie salarii, se dau, se repară, premierul este într-o permanentă activitate de atragere a firmelor străine.

Onoare muncii!

bursa-locurilor-de-munca-dambovita (2)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (3)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (4)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (5)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (6)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (7)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (8)bursa-locurilor-de-munca-dambovita (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.