„Săptămâna teatrului la Pucioasa” – două premiere!

29342877_2059845590971135_5705749733591482368_n

Marți, 27 martie 2018, în cadrul proiectului „Săptămâna teatrului la Pucioasa”, se aniversează Ziua Mondială a Teatrului cu două  premiere:

  • Premiera spectacolului pentru copii „Povestea celor trei purceluși” după Serghei Mihalkov, ora 10:00, pentru cei mai mici spectatori.

Cei trei purceluşi grozavi vor rostogoli cu mare bucurie povestea plină de peripeţii a celor trei fraţi rozalii! Vor dansa, vor cânta, vor chiui şi vor construi! Fiecare cum crede că e mai bine! Dar în aşa fel încât orice copil, oricât de mititel, va îndrăgi fiecare purcel şi în plus va învăţa foarte bine, morala poveştii: atunci când faci ceva, fă cât poţi de bine!

  • La ora 18:00, un spectacol lectură În doi” de Matei Vișniec cu Dani Ionescu și Aida Economu, în regia lui Alexandru Nagy.

„Textele reunite în acest spectacol au ca numitor comun trandreţea. Sau mai bine spus o anumită foame de trandreţe într-o lume tot mai brutală. . Tandreţea nu este o evadare din realitate, este doar o formă de rezistenţă împotriva brutalităţii timpului şi a actualităţii. Tandreţea este o modalitate de a atenua presiunea vidului, tandreţea crează fosforescenţe în faţa orbirii pentru ca drumul omului în viaţă să fie mai puţin lipsit de sens. Tandreţea este şi terapie în doi, şi joc, şi reflecţie gestuală şi formă supremă de umor”- Matei Vișniec

Director,
Regizor Dan ȚOPA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.