Sărbători ale comunelor Dragodana, Cojasca și Corbii Mari (galerie foto)

Trei localități dâmbovițene și-au săbătorit astăzi Ziua Comunei, eveniment organizat în jurul praznicului Sfinților Împărați Constantin și Elena. La toate cele trei sărbători a fost prezentă o delegație numeroasă formată din parlamentari, conducerea Consiliului Județean, consilieri județeni.

La Dragodana este abia a II-a ediție a sărbătorii localității, dar primarul Gheorghe Sandu promite că va căpăta vechime. Dincolo de tipicul acestei zile, un moment aparte a fost acordarea câtorva zeci de biciclete de către Primărie elevilor din comună. Pe scenă, au rostit mesaje primarul și senatorul Adrian Țuțuianu.

dragodana (1) dragodana (5) dragodana (6) dragodana (7)

La Cojasca, spectacolul era în plină desfășurare când au ajuns oaspeții „de la județ”. Avea recital Cornelia Catanga. S-a format imediat o horă și oamenii au petrecut împreună cu primarul, parlamentarii și cei din conducerea CJD. De notat că, înainte de sărbătoarea de la Căminul cultural, a avut loc inaugurarea unui teren de sport în satul Iazu, realizat din fonduri de la bugetul local.

cojasca (2) cojasca (3) cojasca (4) cojasca (5) cojasca (6)

De departe, însă, cea mai mare sărbătoare a fost la Corbii Mari. Promis de primarul Ionuț Bănică drept un eveniment complet, pe care oamenii să nu-l uite, spectacolul organizat de Primărie odată cu reluarea serbării Zilei Comunei a avut de toate. Lume multă (cât să umple zona târgului săptămânal), taraf de lăutari și o scenă plină cu vedete: Petrică Mâțu Stoian, Anna Lesko, Emilia Ghinescu, Adriana Antoni, Simona Dinescu și Constantin Lătărețu. Prezenți au fost și aici parlamentari ai județului și conducerea CJD. Ionuț Bănică și Adrian Țuțuianu le-au vorbit oamenilor despre proiectele care au, deja, finanțare și care vor intra în execuție în perioada următoare. Președintele PSD Dâmbovița a ținut să sublinieze că n-a greșit, în 2012, atunci când a mizat pe actualul primar și echipa din jurul lui.

Spectacolul a culminat cu un foc de artificii.

Onoare muncii!

corbii mari (1) corbii mari (2) corbii mari (3) corbii mari (4) corbii mari (5) corbii mari (6)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.