Schimbare de viceprimar la Târgoviște! Declarații Cristian Stan, liderul consilierilor PSD

cristi stan (2)

Viceprimar al municipiului Târgoviște până azi, Ioan Țuțuianu și-a dat demisia. PSD l-a propus, pentru înlocuire, pe Eugen Pătrașcu. S-a votat și a ieșit.

Mai departe, subiectul trăiește prin declarațiile din jurul lui. L-am întrebat pe liderul consilierilor PSD, Cristian Stan, despre decizia de astăzi. Ne-a spus așa:

A avut loc o ședință a grupului de consilieri PSD înainte de ședința Consiliului Local și, în unanimitate, toți cei 6 consilieri ai Partidului Social Democrat au votat pentru dl Pătrașcu drept candidat la funcția de viceprimar, existând, în acest sens, semnăturile tuturor pe procesul verbal pe care eu îl am. Decizia este rezultatul opțiunii personale a domnului Ioan Țuțuianu. Nu am absolut nimic să-i reproșez acestuia, a fost un viceprimar serios, onest, care și-a pus întreaga experiență la dispoziția comunității locale. Îl apreciez și eu și colegii mei, fiind, repet, vorba doar de o decizie personală.

Le mulțumesc colegilor mei pentru modul în care au înțeles să-și arate loialitatea față de Partidul Social Democrat, față de Organizația Municipală. Doamna Diculescu a fost propusă de PNL ca și candidat la funcția de viceprimar, dar, având în vedere hotărârea pe care grupul consilierilor PSD a luat-o înainte, apreciez poziția domniei-sale de a declina propunerea, refuzând să contracandideze un coleg din PSD. Este și aceasta o dovadă de loialitate față de Partidul Social Democrat, pe care o salut.

Din câte știu eu, dl Țuțuianu merge la Compania de Apă. E opțiunea lui personală.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    In tot ce s-a intamplat in ultimul timp la termica si cu incalzirea in municipiul Targoviste domnul Tutuianu Ion a „performat” in calitatea dumnelui de om onest,serrios si e adevarat avea experienta dar ca director la Regie si nu ca vice primar.Banuiesc ca salariul la Regie este mai consistent decat cel de viceprimar asa ca avea dreptate omul sa se ceara afara mai ales ca stie cu ce se mananca Regia.
    „N-a mancat usturoi nici gura nu-i miroase ” Asa ca daca unii copii au dardait de frig.in aceasta zisa iarna altii sunt de vina,consilierii si nu executivul si in nici un caz dumnealui care facea parte din ambele institutii. Domnule fost viceprimar va urez succes la noul loc de munca, iar succesul dumneavoastra insemna apa de buna calitate si la un pret mai mic decat in prezent si nu sa explicati de ce nu avem apa sau de ce e asa de scumpa la asta se pricepe foarte bine colegul dumneavoastra de partid domnul Staicu va rugam insistent sa nu ii mancati painea.
    Cat despre partea politica a problemii inlocuirea viceprimarului o decizie importanta pentru urbe inteleg ca s-a luat decizia in aceasta dimineata si ni s-a bagat pe gat azi nu cum scrie legea cu cinci zile inainte. La inceput de mandat am mers cu un viceprimar cateva luni si n-a cazut cerul peste noi. Colegii de la PDL aveau mandat nu stiu de care, dar se pare ca au inteles sa voteze candidatul PSD ca de acolo mai poate iesi ceva. Pacat ca opozitia din consiliul local o reprezentam noi PNL -ul si eventual PP-DD – ul cand este foarte suparat. Daca va uitati bine grupurile prietene sau ma rog cu aceeasi parinti rosii ( adica de stanga indiferent unde se considera ei acum socialisti,populari, etc) acaparasera de mult puterea la nivel de executiv municipal,iar primarul inteleg ca este in costum de camunflaj MPM si se pregateste sa fuga la Rostov pe Don ca probabil rusii nu il vor extrada, daca justitia romana il va condamna (n-am gasit alta rima).

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.