Sediu nou PRO ROMÂNIA, inaugurat în municipiul Moreni (declarații)

Dincolo de ofertele repetate care curg dinspre PSD (atât la nivel național, cât și județean), liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, pare hotărât să-și construiască pe mai departe noul proiect politic în județ.

Astăzi, conferința săptămânală de presă a fost mutată la Moreni, pentru a marca inaugurarea noului sediu PRO ROMÂNIA din municipiu. Sediul este o investiție a Organizației Municipale, cu efortul determinant al președintelui PRO ROMÂNIA Moreni, Răzvan Bejan.

Adrian Țuțuianu:

PRO ROMÂNIA este în construcție, așa cum v-am spus de fiecare dată; ne interesează să aducem oameni cât mai mulți către noi și, în același timp, să fim cât mai vizibili în teritoriu, motiv pentru care una din prioritățile noastre a fost aceea a realizării unor sedii zonale în cadrul cărora să ne putem desfășura activitățile politice. (…) Îl felicit pe Răzvan Bejan pentru determinarea cu care s-a ocupat de acest obiectiv și îl felicit și pentru rezultatele bune pe care le-a obținut la alegerile europarlamentare și prezidențiale. Sunt convins că va reuși cu ceilalți colegi să constituie o organizație puternică și vă asigur de pe acum că vom face o figură frumoasă la alegerile locale din anul 2020 și, desigur, la alegerile parlamentare.

Răzvan Bejan:

Sunt antreprenor și conduc o companie cu peste 150 de salariați. Sunt fost sportiv de performanță al ramurei de box. (…) Am intrat în politică absolut din convingere, cu sufletul curat și împins de cele mai bune gânduri, de a face bine comunității. Nu poți să te aștepți la rezultate pozitive în condițiile în care stăm pe margine și suntem continuu nemulțumiți. Eu am ales să mă implic în politică și, cu mâinile mele, cum se spune, să fac schimbări.

Liderul PRO de la Moreni a anunțat că va candida la alegerile din 2020 pentru funcția de primar al municipiului.

Sediul nou inaugurat va fi util, în primul rând, Organizației Municipale, dar va folosi și filialelor zonale (Vlădeni, I.L. Caragiale, Vârfuri, Vișinești, Iedera, Valea Lungă, Ocnița, Gura Ocniței).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.