FOTO: Sediul PSD Pucioasa a fost vandalizat. Reacția partidului!

vandalism-graphic

S-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 18.00, un act de vandalism la sediul Partidului Social Democrat din orașul Pucioasa. Un bărbat, încă neidentificat, a coborât dintr-un autoturism și, folosindu-se de un spray cu vopsea neagră, a desenat 2 cruci pe pereții exteriori ai sediului.

PSD Dâmbovița a reacționat printr-un comunicat de presă:

La acest moment există, deja, o plângere depusă la Poliţie, au fost ridicate probe, printre care şi înregistrările camerelor de luat vederi, instalate la sediul Primăriei Pucioasa, care au surprins întreaga operaţiune.

În contextul evenimentelor din ultimele zile, când în stradă se află oameni care au revendicări, unele dintre ele perfect întemeiate, iată că există şi persoane de rea-credinţă, care se dedau actelor de violenţă, făcând ca entuziasmul şi speranţele cu care se manifestă astăzi tinerii, să fie manipulate, în sens tendenţios, de diferite persoane  cu intenţii obscure, străine interesului public.

Organizaţia PSD Pucioasa, prin vocea preşedintelui Constantin Ana, dezavuează astfel de comportament şi cere tuturor membrilor şi simpatizanţilor noştri să aibă o atitudine civilizată şi să nu răspundă provocărilor de niciun fel, pentru a nu tensiona , şi mai mult, situaţia actuală.

De asemenea, solicităm identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor autorilor implicaţi în săvârşirea aceastei infracţiuni.

 Onoare muncii!

psd pucioasa sediu

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. după modelul incendierii autobuzelor, al „afumării” maşinii hingherilor, acum vă trageţi şi cruci, experţilor! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.