Senatorul Adrian Țuțuianu, despre discursul ireal al Rovanei Plumb – „Țara lui Liviu Dragnea” (video)

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a desființat astăzi mesajele electorale ale liderilor PSD – Liviu Dragnea și Rovana Plumb, considerându-le inadecvate, pline de retorică populistă anti-eruopeană și, mai nou, ridicole prin accentele de odă la adresa șefului PSD. Țuțuianu vorbește despre „prestația jalnică a liderilor PSD”:

Liviu Dragnea are probleme cu teroriștii, cu Statul Paralel, cu străinii care vor să ne ia tot și așa mai departe, un discurs anti-european de un populism grețos, care nu are ce căuta în agenda publică a unui partid care se declară pro-european.

Dar, astăzi, îmi face o deosebită plăcere să vă dau câteva citate din aberațiile discursului Rovanei Plumb. Te aștepți de la Rovana Plumb, care a fost europarlamentar, ministru pe la toate ministerele, fără niciun rezultat concret, doritoare să fie comisar european, să aibă un discurs pe temele europene de care am vorbit: migrație, apărare comună, economie circulară etc.

Ce spune Rovana Plumb: 

  • „PSD, noi suntem România”
  • „PSD are pentru România cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani și asta datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui Liviu Dragnea”.
  • „Noi, după 2 ani de guvernare, cu președintele Liviu Dragnea, am dus România pe primele locuri în Europa la creștere economică”
  • „În 2 ani de guvernare cu Liviu Dragnea, am redevenit grânarul Europei, asta face Liviu Dragnea – PSD”.

Astea sunt propoziții dintr-o frază a Rovanei Plumb, o frază tip manea politică, o rușine pentru discursul unui lider politic care se dorește a fi comisar european.

Senatorul PRO ROMÂNIA apeciază, într-o analiză mai vastă, că modul acesta de desfășurare a campaniei electorale, cu subiecte fără nicio legătură cu provocările Europei este încurajat de PSD. În loc să se vorbească despre migrație, criza refugiaților, atacurile teroriste din mai multe state europene, securitate energetică europeană, Europa cu 2 viteze, la noi se vorbește despre…orice altceva:

Ați văzut, cumva, în discursul lui Liviu Dragnea, al Rovanei Plumb, al lui Codrin Ștefănescu și altora din PSD abordate aceste teme? Le-ați văzut abordate în discursurile lui Rareș Bogdan sau Dacian Cioloș? La ce asistăm noi: la cum se înjură Rareș Bogdan și Codrin Ștefănescu, la manelele promovate de Nicolae Guță (preluat de la Traian Băsescu de discipolul Liviu Dragnea), la amânarea succesivă a termenelor în situațiile juridice ale lui Liviu Dragnea, la obținerea influenței la CCR prin numirea noilor judecători, la promisiunile aberante ale lui Dragnea, care pare să fi intrat într-o zodie a maneliștilor și aruncă din gură bani fără număr în stânga și-n dreapta (vă aduc aminte Fondul de Dezvoltare și Investiții).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.