Senatorul Leo Badea, declarații despre o eventuală candidatură la conducerea PSD Dâmbovița

watermarked-leonardo-badea-declaratie-politica-pensii

Mai multe comentarii publice au apărut în ultima perioadă în legătură cu alegerile din toamnă pentru conducerea PSD Dâmbovița. Singura opțiune clară îi aparține, până acum, președintelui în exercițiu, Adrian Țuțuianu. Acesta a declarat fără echivoc că va candida pentru funcția de președinte al Organizației Județene, fiind încrezător în susținerea de care se bucură în partid (vezi aici declarațiile complete).

Lângă numele lui Țuțuianu, au apărut recent în spațiul public și zvonuri privind o altă candidatură. Nominalizat – senatorul Leonardo Badea, președintele executiv al filialei, despre care deputatul Ionuț Săvoiu a afirmat că este o „alternativă la stilul actual de conducere al PSD Dâmbovița”. Acestor zvonuri le-a răspuns chiar senatorul, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă:

Și eu cred că dl Ionuț Săvoiu poate fi o alternativă. Dânsul m-a nominalizat pe mine. Eu spun că și el poate să fie. Cred că și alți colegi pot fi o alternativă. Și dl Calcan poate să fie o alternativă, să nu sar pe cineva. Toți colegii noștri pot fi o alternativă.

Vă mai spun un lucru: ca președinte executiv, pot da nume de colegi care pot fi alternativă la această funcție. Suntem un partid mare, suntem un partid puternic, suntem un partid care, oricând, dacă un membru nu mai vrea să continue sau nu mai este votat de colegi, partidul merge mai departe.

Întotdeauna, atunci când se ia o astfel de decizie, decizia nu se ia în baza unei idei de „hai să ne schimbăm locurile”. Aici nu e o luptă, că apare așa, ca o luptă nebună, cine să ia locul cui. Dar nu e așa.

În acest partid nu trebuie să stăm toți și să fim foarte încântați unul de prezența celuilalt. E bine că suntem prieteni, e bine că apar și certuri între noi, fiindcă asta e cheia progresului. Eu consider că, la acest moment, sunt foarte multe probleme de rezolvat în județul Dâmbovița și cred că ar trebui ca toți să fim mult mai atenți la problemele pe care e avem de rezolvat în mod guvernamental și local. Și o să vedeți că viața de partid o să-și urmeze cursul.

Dacă mă voi hotărî să candidez la vreo funcție în PSD, o să vin în perioada în care se depun candidaturile în fața dumneavoastră, cu dosarul și cu susținerea colegilor mei și o să spun: Leo Badea s-a hotărât să candideze pentru funcția cutare!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.