Senatorul Țuțuianu, despre ideea lui Dăncilă – suspendarea președintelui: Ar câștiga din primul tur / E dramatic că dl Iohannis nu are contracandidat

Senatorul Adrian Țuțuianu (PRO ROMÂNIA) a vorbit despre ideea lansată recent de Viorica Dăncilă privind suspendarea președintelui Iohannis („Să ştiţi că o să luăm în calcul şi acest lucru (…) Avem acest instrument, o să discut cu colegii mei, luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui pentru că atâta timp cât ceri fiecărui cetăţean să respecte Constituţia, nu poate ca cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi să încalce legea fundamentală” – Viorica Dăncilă). Potrivit senatorului, un astfel de demers n-ar face decât să închidă din prima jocul politic pentru Cotroceni:

Am văzut că dna Dăncilă spunea de suspendarea președintelui. Este o prostie fără margini. Păi, dacă-l suspendă pe Iohannis săptămâna viitoare, va câștiga din primul tur. I-ar face un serviciu și poate ar face un serviciu țării, că ne scutește de cheltuieli pentru turul II.

Dar e dramatic pentru echilibrul politic din România ca cel mai mare partid să-și pună problema dacă intră în turul II cu candidatul la prezidențiale. Și e dramatic că dl Klaus Iohannis nu are contracandidat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.