Senatorul Valentin Calcan, către pnl-iștii dâmbovițeni: Îi invit să se apuce de muncă!

valentin-calcan-pnl

Am aflat prin vocea dlui Gabriel Plăiașu că „toți membrii PNL Dâmbovița nu vor mai participa la activitățile publice organizate de președintele CJ Adrian Țuțuianu si, mai mult, vor boicota toate acțiunile inițiate de acesta”.

Și eu care credeam că acum, fără Victor Ponta premier, PNL-ul se va implica mult mai mult în bunul mers al județului! Dacă PNL-ul dâmbovițean nu a aflat, le spun eu că premierul Cioloș a fost validat cu sprijinul parlamentarilor PNL și PSD.

De aceea, îi invit să lase astfel de declarații și să se apuce de muncă, să sprijine administrațiile locale, administrația județeană, pentru că numai în acest fel sprijină cetățenii!

De “boicot” nu are nimeni nevoie!

Le reamintesc că avem nevoie de lucrări în infrastructură pentru a dezvolta locurile de muncă, avem nevoie sa asiguram creșterile salariale pentru bugetari, avem nevoie de creșterea în continuare a pensiilor și a salariului minim pe economie.

De asemenea, invit parlamentarii PNL-ului să sprijine județul nostru în cadrul bugetului național pe anul 2016, buget ce va fi prezentat în Parlament în zilele următoare.

Senator Valentin Calcan

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.