Sorin Roșca Stănescu – intervenție în Delegația Permanentă a PNL pentru protejarea partidului de Traian Băsescu

watermarked-SRS

S-a întâmplat în cadrul ultimei Delegații Permanente a PNL să aibă loc o intervenție din partea senatorului de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu pe o chestiune extrem de sensibilă. Scriu cei de la stiripesurse.ro (oferă și stenograma audio) că SRS a pus problema unei prevederi din statut potrivit căreia, după fuziunea PNL – PDL, foștii președinți ai celor 2 partide vor face parte din forurile de conducere. Alarma alarmelor îl privea pe Traian Băsescu, cel care a fost președintele PD înainte de a ajunge la Cotroceni.

Din motivul ăsta, senatorul de Târgoviște-Moreni a dorit clarificări pe subiect: În legătură cu componența, cu foștii membrii, foștii președinți, tare mult mi-aș dori, pentru liniștea noastră, să apară și sintagma „foștii președinți care sunt membri ai celor 2 partide”.

Din conducerea partidului, răspunsul (venit, cel mai probabil din partea lui Mihai Voicu) a fost acela că sunt introduse măsuri de siguranță în pasajele statutului: În legătură cu ceea ce a spus corect domnul senator Roșca Stănescu în ultima parte a intervenției sale îi răspund nu numai că este reglementat așa, dar, mai mult, există o prevedere suplimentară și anume că, dacă vreunul din cei care nu este membru al partidului dorește să se înscrie în partid, nu o poate face decât cu aprobarea BPN. Deci, este un pic mai îngroșat, mai întărit decât ceea ce ați solicitat dumneavoastră.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.