Spitalul Județean de Urgență Târgoviște: 4 aparate mobile pentru Radiologie și mobilier nou (detalii)

Conducerile Consiliului Județean Dâmbovița și Spitalului Județean de Urgență Târgoviște au organizat, astăzi, o conferință de presă în care au prezentat cele mai noi achiziții pentru Secția de Radiologie, precum și o importată investiție în mobilier nou. E vorba de 4 aparate mobile (3,5 milioane lei), destinate investigațiilor radiologice la patul pacienților nedeplasabili, achiziționate în cadrul unui proiect european (POIM), precum și 700 de noptiere cumpărate din bugetul propriu al unității (580 mii lei).

Claudiu Dumitrescu, manager SJUT:

Referitor la noptiere, pentru că n-aș vrea să minimalizez această investișie, precizez că am cumpărat în număr de 700 și ele sunt neschimbate de peste 20 de ani.

Aparatele de radiologie mobilă sunt foarte importante pentru a face investigații la patul bolnavului în cazurile severe, când pacientul nu poate fi deplasat sau în cazurile de izolare, cum a fost în pandemie.

Corneliu Ștefan, președinte CJD

Toate contractele pe care le avem în derulare, în momentul de față, la Spitalul Județean au o valoare de 56 milioane lei. Cred că este cel mai mare plan investițional din istoria SJUT. În afara acestor contracte, avem cele 3 investiții majore: Ambulatoriul nou, Secția de Cardiologie și Unitatea de Primiri Urgențe. În total, avem peste 100 de milioane lei – aparatură, dotări, echipamente de protecție și cele 3 construcții.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.