Target pentru PSD Moreni și Gabriel Purcaru în 2024: primar și peste 50% la toate alegerile / declarații despre adversari

PSD a organizat, astăzi, o conferință de presă, la Moreni, la care au participat președintele Corneliu Ștefan, secretarul executiv – Cristian Stan (primar al municipiului Târgoviște), senatorul Titus Corlățean și deputații Carmen Holban și Radu Popa. Gazdă – președintele PSD Moreni și, aproape sigur, viitorul candidat pentru funcția de primar, Gabriel Purcaru.

Acesta din urmă a anunțat că lucrează la un document care să stea la baza proiectelor municipiului pentru următorii ani:

Împreună cu colegii mei din cadrul Organziației Municipale Moreni, cu dl primari, cu dl președinte al Organizației Județene și cu toți colegii, am început să lucrăm la Strategia de Dezvoltare Urbană a municipiului Moreni, care va avea la bază 8 axe de dezvoltare. Împreună cu oameni profesioniști, consultanți în fonduri europene, proiectanți, ne vom apleca asupra celor 8 puncte: administrație, învățământ, sănătate, infrastructură, tineret și sport, cultură și recreere, mediu, mediul de afaceri.

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat că Organizația de la Moreni are un obiectiv foarte clar pentru anul electoral viitor: câștigarea tuturor alegerilor din 2024 cu un scor de minim 50%. Bineînțeles, pentru alegerile locale – câștigarea funcției de primar, majoritate în Consiliul Local.

Sigur pe el, Ștefan a vorbit și despre adversari, mai ales în contextul în care o posibilă alianță anti-PSD, formată din Ciprian Băicoianu și Răzvan Bejan, sub pălăria PNL, a fost eliminată încă înainte de a se naște (vezi aici declarațiile președintelui PNL Dâmbovița, Virgil Guran). Social-democratul neagă faptul că ar avea ceva de-a face cu „deturnarea” lui Băicoianu și anunță o victorie categorică în 2024:

Nu ne cunoaștem adversarii de la Moreni. (…) Este un semnal pentru toți locuitorii municipiului, pe noi ne interesează să construim o echipă tânără, puternică și de viitor. Nu ne interesează să construim o echipă cu traseiști de la un partid la altul, nu ne interesează să facem „mercato” ca la fotbal și nu ne interesează să aducem în PSD oameni care-și doresc doar funcții politice și care n-au realizat nimic în viața lor nici la Moreni, nici la Dâmbovița, nici în România.

Nu știu ce-a spus dl Guran. Eu știu că mă ocup doar de PSD, nu și de PNL. Când mă voi ocupa și de PNL, o să vă transmit. Dar, deocamdată, mă ocup de PSD și mă ocup să câștig alegerile, anul viitor, cu un scor istoric.

La rândul său, Purcaru tratează cu indiferență discuțiile din jurul candidaturilor împotriva sa:

Se fac discuții despre un candidat sau altul din partea celor de la PNL; să n-avem surprize să apară și cel de-al treilea. Dar, pe mine nu mă interesează decât ceea ce se întâmplă în PSD Moreni, ce facem noi, cum muncim, cum ne desfășurăm activitatea.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.