Târgoviște: A fost inaugurat primul club al pensionarilor din municipiu, după reabilitarea unei foste centrale termice!

clubul-pensionarilor-1

Municipiul Târgoviște are, începând de astăzi, un club al pensionarilor modern, care vine în sprijinul persoanelor din această categorie socială. Este vorba de un proiect-pilot, care a luat ființă prin reabilitarea și schimbarea destinației fostei centrale termice din microraionul 6, în spatele Școlii „Paul Bănică” (zona Select) și care astăzi este dat în folosință de către municipalitate.

Clubul va fi deschis oricărui pensionar din municipiu, cu singurele 2 condiții – să facă dovada că este pensionar (cupon de pensie) și să prezinte o adeverință medicală din care să reiasă că nu are boli contagioase. Spațiul este atât unul de recreere (sală multifuncțională în suprafață de aproximativ 200 mp), dar dispune și de servicii gratuite: consiliere psihologică, asistență medicală primară, servicii stomatologice. Investiția a costat aproximativ 440.000 lei, fonduri din bugetul local.

Au fost prezenți la inaugurare primarul municipiului – Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, viceprimarul Carmen Holban,  administratorul public – Liviu Stoica, deputatul Rovana Plumb, consilierul județean Claudia Gilia, consilierii municipali Cătălin Rădulescu și Oana Vlăducă, directorul Direcției de Asistență Socială Târgoviște – Marcela Iordache și mai mulți pensionari târgovișteni.

Potrivit primarului, în următorii ani, mai multe astfel de locații vor fi reabilitate și transformate după modelul din micro 6. Toate punctele termice vizate sunt, acum, construcții lăsate în părăsire, în stadii avansate de degradare.

Onoare muncii!

clubul-pensionarilor-2 clubul-pensionarilor-3 clubul-pensionarilor-4 clubul-pensionarilor-5 clubul-pensionarilor-6 clubul-pensionarilor-7

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.