Târgoviște: Adrian Țuțuianu, premierului Ponta >> Victor, aici ești acasă!

pes - victor ponta (5)

Prezent astăzi la Târgoviște, la evenimentul PES Activists România (galerie foto), premierul Victor Ponta a discutat, înainte de a ajunge la Casa Sindicatelor, cu reprezentanții administrației locale pe marginea proiectelor prioritare care necesită susținere guvernamentală, fie că sunt din aria Consiliului Județean, fie din zona Primăriei Târgoviște. În discursul de la eveniment, președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, s-a declarat optimist cu privire la obținerea în continuare a sprijinului de care județul are nevoie din partea Executivului:

Vreau să-i mulțumesc președintelui PSD și Primului Ministru, Victor Ponta, pentru faptul că este prezent din nou la Târgoviște. Am avut o oră de discuții despre problemele județului Dâmbovița și sunt convins că, așa cum a făcut-o întotdeauna, Victor Ponta ne va susține în demersurile noastre. Îi spun încă o dată „Bun venit”. Aici, Victor, ești acasă!

Țuțuianu i-a lăudat pe și pe activiștii PES, subliniind colaborarea eficientă de la nivelul județului și provocându-i să își facă simțită prezența în cadrul alegerilor interne din PSD:

Organizaţia PES Activists România este puternică, am constatat că şi în Dâmboviţa a reprezentat un factor care a atras foarte mulţi oameni noi în politică, în PSD. Colaborăm foarte bine şi vreau să vă invit în continuare să fiţi alături de PSD Dâmboviţa în efortul pe care îl facem acum, cu ocazia alegerilor interne de înnoire a partidului şi de apropierea a noastră la valorile fundamentale promovate de Uniunea Europeană.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.