Târgoviște: Au debutat lucrările la cel mai mare proiect de reabilitare a unei unități de învățământ!

Executivul Primăriei Târgoviște – primar Cristian Stan, viceprimari Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, împreună cu președintele CJ Dâmbovița – Alexandru Oprea au făcut astăzi prima vizită pe șantierul de la Școala nr. 13 „Matei Basarab”, acolo unde au debutat lucrările celui mai amplu proiect de reabilitare pe zona de infrastructură educațională. Vorbim despre un proiect în valoare de 22.223.977 lei, finanțat prin Programul Operațional Regional, Axa 10. Detalii asupra investiției – AICI. Practic, unitatea va fi transformată la finalul implementării.

Cristian Stan: A debutat cel mai mare proiect de modernizare, reabilitare, extindere și dotare, implementat vreodată la o unitate de învățământ din Municipiul Târgoviște. (…) Proiectul va transforma din temelii această unitate de învățământ, este vorba despre reabilitarea completă a actualului corp de clădire, se va construi o sală de sport, o sală de festivități, laboratoare, va fi reabilitată toată curtea, va fi refăcută împrejmuirea, vor fi dotări didactice, de laborator, dar și sisteme de supraveghere audio-video.

Alexandru Oprea: Cunosc ceea ce conducerea primăriei municipiului Târgoviște a gândit în legătură cu acest proiect, încă de la stadiul de idee. Îmbucurător pentru noi este faptul că atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor vor fi făcute de către firme din județul Dâmbovița. Așa cum a spus și domnul Cristian Stan, afirm și eu că, la finalizarea lucrărilor, școala numărul 13 va fi cea mai modernă școală din Regiunea Sud Muntenia și una dintre cele mai moderne din România; este un concept nou, inovator.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.