Târgoviște: Avansează lucrările în Piața Tricolorului (ultimele detalii)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul din fața Prefecturii, acolo unde sunt în plină execuție lucrările la Piața Tricolorului, cea mai importantă piață publică a municipiului. Proiectul de reabilitare presupune, în fapt, o cu totul altă față a obiectivului și transformarea într-un spațiu urban modern, cu zonă verde, fântâni arteziene, iluminat public și multe altele. Se lucrează pe o suprafață de 9.000 mp.

Cristian Stan primarul municipiului:

La acest moment, se toarnă stratul suport; s-au realizat, deja, instalațiile electrice, instalațiile de alimentare cu apă, canalizările, sunt și rigolele puse. Urmează, după finalizarea acestei etape, să se toarne șapa de egalizare și să trecem la montarea granitului, ultima etapă care s-ar putea realiza în acest an.

Lucrările sunt programate să se finalizeze până în primăvara anului viitor.

Alte vești bune

Cristian Stan a mai anunțat că Piața Tricolorului reprezintă doar primul proiect dedicat reabilitării și modernizării centrului municipiului. Se află, deja, în licitație publică, proiectele de execuție pentru Parcul Mitropoliei și Piața Revoluției, unde se vor implementa investiții spectaculoase, care, adăugate la reabilitarea bulevardului Mircea cel Bătrân, vor completa un program extrem de generos, unic pe zona centrală a municipiului, unde nu s-a mai intervenit cu această consistență de zeci de ani.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.