Târgoviște: Avansează lucrările la Grădinița nr. 9. Investiția va fi gata în toamnă!

gradinita 9 (1)

Primarul Cristian Stan, viceprimarii Cosmin Bozieru și Carmen Holban, administratorul public – Liviu Stoica și directori din cadrul Primăriei Târgoviște au mers astăzi pe șantierul de lucru al Grădiniței nr. 9 din municipiu. Aici se află în plină derulare investiția finanțată prin OUG 28/2013 privind reabilitarea și extinderea unității, o investiție în valoare totală de 700.000 lei.

Grădinița este, la acest moment, cea mai aglomerată de la nivelul orașului. Practic, 170 de copii sunt educați într-un spațiu total insuficient, grupați în 2 schimburi, aglomerați într-o clădire improprie pentru un număr atât de mare de beneficiari.

Cristian Stan: Am spus că este cea mai aglomerată grădiniță din oraș în acest moment, dar din toamna acestui an lucrurile se vor schimba radical. (…) Deja, s-a turnat placa, urmează să se lucreze la acoperiș și la închideri. Eu sper să avem un avans de  vreo 2 luni față de termenul prevăzut în contract pentru finalizarea lucrărilor. Mie mi-ar plăcea ca în septembrie să finalizăm. Nu știu dacă vom reuși în septembrie, dar, cu siguranță, luna octombrie va fi luna în care vom face recepția obiectivului.

Corpul nou de clădire (P+1) va avea 4 săli de clasă, cu vestiare, grupuri sanitare, pe o suprafață utilă desfășurată de aproximativ 600 mp.

Onoare muncii!

gradinita nr. 9 (1) gradinita nr. 9 (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.