Târgoviște: Dintr-o groapă cu buruieni și gunoaie – loc de joacă modern și fitness în aer liber, lângă Piața Select (foto)

loc de joaca - select (4)

Municipiul Târgoviște se bucură de un spațiu nou de recreare pentru copii și nu numai. Zona de lângă Clubul Pensionarilor și Piața Select (micro 6), cunoscută drept o groapă de pământ cu buruieni și gunoaie, este acum transformată radical.

Primăria Târgoviște a curățat totul și a amenajat aici unul dintre cele mai moderne locuri de joacă din municipiu. Lângă echipamentele pentru copii, există și o zonă cu aparate de fitness în aer liber.

Au fost astăzi prezenți pe teren, la finalizarea obiectivului, primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, directori din cadrul Primăriei.

Cristian Stan: Locația s-a schimbat radical. Era un spațiu impracticabil, inslubru. La acest moment vedeți că arată foarte bine. Au fost lucrări ample de amenajare, cu schimbarea suprafeței, echipamentele pe care le vedeți, iluminat public, spațiu verde refăcut, amenajare trotuare, montare bănci, coșuri de gunoi ș.a.m.d. Este un spațiu care, cred eu, răspunde cerințelor pe care târgoviștenii le au în legătură cu asemenea locuri de joacă.

Onoare muncii!

loc de joaca - select (1) loc de joaca - select (2) loc de joaca - select (3) loc de joaca - select (5) loc de joaca - select (6)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. dacă centura nu-s în stare să o facă, să ne mulțumim și cu atît.
    ce ar fi să fotografiați starea locației de ziua copilului?
    am putea realiza starea de degradare produsă de bipezi și patrupede.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.