Târgoviște: Investiție finalizată în micro 5, pe str. Ion Ghica: în loc de garaje, parcare asfaltată și trasată!

Primăria Târgoviște bifează încă o investiție finalizată. Este vorba de zona din microraionul 5, str. Ion Ghica, acolo unde a fost încheiat un proiect complet de reabilitare, care a cuprins: asfaltarea a aproximativ 6.000 mp, amenajarea parcării cu locuri marcate, reabilitarea iluminatului public și lucrări pentru preluarea apelor pluviale. Practic, zona este acum de nerecunoscut față de cum arăta înainte, când era doar o aglomerație de garaje.

Cristian Stan, primarul municipiului: La momentul de față sunt aici aproximativ 160 de locuri de parcare rezultate în urma investiției. Este o zonă în care existau garaje, care au fost desființate și cred că acum lucrurile arată foarte bine pentru locuitorii din acest cartier. De altfel, microraionul 5 este un cartier aproape integral reabilitat în ultimii 2 ani la nivel de infrastructură. S-a făcut și un loc de joacă și vom intra și la locul de joacă de pe str. Constantin Brâncoveanu în perioada următoare.

Investiția de acum o completează pe cea din primăvară, atunci când au fost reabilitate alte 4 spații de parcare și o parte din stradă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.