TÂRGOVIȘTE: Parcare modernă, cu 100 de locuri, amenajată în micro 3!

parcare micro 3 (3)

Primăria Târgoviște a finalizat lucrările uneia din cele mai moderne parcări ale municipiului, în microraionul 3, strada Preot Toma Georgescu (în spatele bazinului de înot). Din zona inestetică și aglomerată de garaje care exista înainte, au fost amenajate 100 de locuri de parcare (dublu față de câte erau inițial). Investiția a costat aproximativ 600 mii lei, bani din bugetul local.

Au fost astăzi pe teren, pentru a vedea cum arată obiectivul la finalul modernizării, primarul Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru, directori din cadrul Primăriei și firmelor care au executat lucrările.

Cristian Stan: Este o parcare de 3800 mp asfaltați. Mai avem 1200 mp de spațiu verde, gazon, în jur de 900 ml de borduri, vreo 500 mp de pavele. De asemenea, s-au montat 16 bănci și s-a făcut un mic loc de joacă. Totodată, a fost reabilitat integral și iluminatul public, pe led. În aceste condiții, cred eu că avem aici o parcare care arată foarte bine.

Potrivit primarului, următorul obiectiv este parcarea din microraionul nr. 6, situată în spatele blocului nr. 72. lângă tipografie. S-au dărâmat, deja, garajele acolo și se așteaptă turnarea asfaltului pe o suprafață de aproximativ 5000 mp. La fel ca și în micro 3, va fi reabilitat iluminatul public, spațiul verde și se va amenaja un loc de joacă nou-nouț.

Onoare muncii!

parcare micro 3 (1) parcare micro 3 (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.