Târgoviște: Se asfaltează în ritm susținut pe lotul de străzi din cartierul Matei Voievod!

matei voievod (1)

Executivul Primăriei municipiului Târgoviște, în formulă completă – Cristian Stan (primar), Carmen Holban și Cosmin Bozieru (viceprimari) Liviu Stoica (administrator public) – a făcut astăzi o vizită de lucru pe șantierul din cartierul Matei Voievod, acolo unde sunt în plină desfășurare lucrările de asfaltare pe lotul de străzi: Sârbilor, Legumelor, Grădinari și Barbu Lăutaru. Vorbim de o investiție finanțată din bugetul local, pe o suprafață de carosabil de 26.495 mp și o lungime de aproximativ 3 km.

La acest moment, primele 3 străzi au, deja, cel puțin primul strat de asfalt turnat, urmând ca, mâine, utilajele să intre și pe strada Barbu Lăutaru. De asemenea, în completarea lucrărilor de asfaltare, în ședința CLM de astăzi va fi promovat un proiect pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea extinderii de canalizare în cartierul Matei Voievod.

Trebuie spus că acestea sunt cele mai ample lucrări de infrastructură din istoria cartierului, un cartier abandonat în ultimii 26 de ani, indiferent de cum s-a numit administrația municipiului. Să amintim și că în 2015 s-a turnat asfalt pe Calea Ploiești, lucrarea fiind prima de acest fel din ultimii 20 de ani.

Cristian Stan: La momentul de față proiectul este în procent de 65-70% finalizat. Termenul final de execuție era aprilie 2017; eu vreau ca luna septembrie 2016 să fie ultima lună în care lucrăm în cartierul Matei Voievod pe acest proiect. (…) Vreau să-i asigur pe locuitorii cartierului că nu se va mai întâmpla ca până acum și că Primăria municipiului Târgoviște va fi aproape de ei. Lucrările au mers foarte bine, într-un ritm susținut, peste așteptările pe care noi le aveam, astfel încât, dintr-un termen de execuție de 12 luni sperăm ca în maxim 6 luni să finalizăm lucrările.

Onoare muncii!

matei voievod (3) matei voievod (4)matei voievod (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.