Târgoviște: Zonă transformată în micro 2, Parcul „Norocel” (foto)

parcul norocel (1)

Primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu au organizat astăzi o conferință de presă pe teren, în microraionul 2, acolo unde s-au finalizat lucrările celui mai recent parc modernizat din bugetul local – Parcul „Norocel”.

Nimeni nu mai recunoaște acum locul care, până în urmă cu 2 săptămâni, părea din alt film. Astăzi, târgoviștenii din zonă au un teren de sport multifuncțional împrejmuit, cu porți de fotbal și panouri de baschet, primul din municipiu acoperit cu tartan din granule de cauciuc, un loc de joacă modernizat, cu echipamente noi și pardoseală din tartan.. Investiția a presupus și reabilitarea totală a iluminatului.

Cristian Stan a anunțat că următoarea zonă finalizată va fi cea din micro 12, strada Pandurilor, acolo unde Primăria a intervenit pe asfaltarea de străzi, amenajarea de spații verzi și reabilitarea iluminatului: „Vrem să avem același ritm și vrem ca în fiecare lună să finalizăm cel puțin 1 obiectiv de investiții, dacă nu 2, sigur, în funcție și de disponibilitățile bugetare pe care le avem”.

Adrian Țuțuianu: Eu mă bucur că Cristi Stan arată că este un primar care știe foarte bine problemele orașului. Mă bucur că a trecut din zona de centru în cartierele mai de margine ale Târgoviștei, cu lucrări de investiții de interes public major. Și vă asigur că știe ce are de făcut și în următorii 4 ani de zile.

Onoare muncii!

parcul norocel (2) parcul norocel (3) parcul norocel (4) parcul norocel (5) parcul norocel (6) parcul norocel (7)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.