Țuțuianu, despre Volintiru << Să ai tupeul ăsta...Ai 4 consilieri pe care noi i-am băgat în Consiliul Local și vrei să conduci un județ!

tutuianu-volintiru

Cu puține minute în spate s-a terminat conferința de presă pe care Adrian Țuțuianu a susținut-o la sediul CJD. Între subiecte multe și importante (pe care le reluăm mai târziu), a intrat pe portativ (note înalte) subiectul „Compania de Apă”, cu subtitlul – Grupurile de interese din spatele Companiei – capitolul Volintiru. Despre care zice așa președintele CJD:

Vine acum și, într-un mod aproape grețos, se pronunță pe lucruri de care habar nu are, doar pentru care are el interese. Compania de Apă trebuia să aibă conducerea schimbată pentru neîndeplinirea criteriilor legate de POS Mediu cu cel puțin un an înainte. N-am putut s-o fac din cauza domnului Volintiru, care avea pretenția să vină el cu o echipă managerială de la București, de la Montreal, de la…nu știu de unde. Adică, să ai tupeul ăsta… ai 4 consilieri pe care noi, Partidul Social Democrat, i-am băgat în Consiliul Local Municipal, și să încerci să conduci un județ e prea mult! Și nu doar pe Compania de Apă am avut discuții. Este inacceptabil și nu voi marșa la asemenea lucruri.

Domnul Staicu a plecat de la Compania de Apă, sunt de acord să revocăm Consiliul de Administrație, pentru c-a dovedit că nu știe să gestioneze suficient de bine lucrurile. Vom purta dialog cu toate forțele politice să numim acolo meseriași, oameni care au dovedit că pot să conducă afaceri importante, tehnicieni, și nu pe unii care au stat toată ziua și s-au ocupat de lucruri care n-au nicio legătură cu subiectul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.