Țuțuianu: Eu nu confund Organizația PNL Dâmbovița cu dl Volintiru! Alte declarații

adrian tutuianu

Ruperea USL nu aduce mari schimbări în filmul de amor/umor/omor politic local Țuțuianu – Volintiru. La nivel de discurs, liniile rămân aceleași, cel puțin în dreptul președintelui PSD, care răspunde așa la întrebările:

Era cunoscută relația sinuoasă cu Mihail Volintiru. E posibil ca acum, că nu mai trebuie să fiți prieteni nici măcar de fațadă, să se relaxeze relațiile dintre dvs și el?

Eu încerc să am relații corecte cu toată lumea. Pe mine m-a deranjat dl Volintiru prin anumite acțiuni pe care le-a făcut, prin încercarea continuă de a avea mai mult decât i se cuvine și prin demersurile făcute și la nivel central de a schimba din funcții oameni care reprezintă Partidul Social Democrat, ceea ce arată că dânsul nu are exercițiul lucrului în coaliție. Eu n-am o chestiune personală cu dl Volintiru, nu ne-am certat pe nimic personal, n-avem afaceri în comun, n-am avut niciodată. Eu urmăresc interesul acestui județ. Și m-aș bucura ca și dl Volintiru să înțeleagă că n-a venit în Dâmbovița doar ca să creeze dispute, ci a venit să rezolve probleme.

Ați discutat cu președintele PNL Dâmbovița după decizia de aseară?

Nu, n-am mai discutat cu el dinainte de adoptarea bugetului Consiliului Județean. Atitudinea de la buget a consilierilor PNL a fost extrem de deranjantă. Motivația promovată de dl Vasile Horga, anume că n-au primit în timp util bugetul și că n-au avut timp să-l studieze, este una puerilă. Pe de o parte, pentru că eu am înaintat cu două zile înainte tot proiectul de buget, pe de altă parte pentru că în buget, pe lângă lucrurile obișnuite (salarii, cheltuieli materiale) care sunt obligatorii pentru orice instituție publică, n-am făcut altceva decât să cofinanțez proiectele în derulare și aprobate pe parcursul a doi ani de zile.

Cum ați caracteriza colaborarea cu PNL din timpul Uniunii Social Liberale în Dâmbovița?

Până la venirea dlui Volintiru – foarte bună, chiar excelentă. După venirea dlui Volintiru – cu urcușuri și coborâșuri. Ultimele două luni – o stare de necolaborare între PSD și PNL, situație generată de comportamentul dlui Volintiru. Eu nu confund Organizația PNL Dâmbovița cu dl Volintiru. În general, cu liberalii am avut relații foarte bune și eu sper să le am în continuare.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.