Țuțuianu (PRO ROMÂNIA), despre relația cu PSD Dâmbovița: Suntem singura voce care se aude în CJD, dincolo de cea a președintelui!

Liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vorbit aseară, în cadrul emisiunii Riposta pe net, despre relația dintre partidul său și Partidul Social Democrat. Dacă, la nivel național, dialogul se va coagula (sau nu) în jurul creării unei platforme de centru-stânga având drept obiectiv câștigarea alegerilor din 2024 (mai ales a celor prezidențiale), la nivel local lucrurile sunt…flexibile.

Adrian Țuțuianu:

Nu suntem nici foarte apropiați, nu suntem nici în relații tensionate. V-am spus care este conduita pe care ne-am propus-o: de a aproba tot ceea ce este important și bine fundamentat, de a ne opune la ceea ce noi considerăm că nu este în regulă, prin vot. Chiar dacă nu este un vot care să creeze, de cele mai multe ori, probleme, este exprimarea unei poziții politice asumate.

Suntem singura voce care se aude în Consiliul Județean, dincolo de vocea președintelui CJD, care-și gestionează grupul, grup care votează totul fără să pună întrebări. Vom continua cu acest tip de atitudine. (…) Repet, suntem singura voce de opoziție din CJD. Există un blat foarte bine cimentat între PSD și PNL. Nu știu ce se află în spatele blatului, poate lucruri care țin de modul în care se gestionează bugetul CJD, poate unii se gândesc că PSD și PNL ar putea să fie împreună, la guvernare, peste o jumătate de an, un an…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.