Un nou derapaj Ludovic Orban după episodul „doamna cu coasa”: Le cere liberalilor să „dea cu parul” în aleșii PSD!

Posted by

ludovic orban 3

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reușit să devină din nou celebru în știrile zilei, printr-o declarație „marcă înregistrată”. La Consiliul Național al PNL de duminică, Orban le-a cerut liberalilor din județe să abordeze altfel opoziția față de PSD. Cu parul.

Declarația exactă:

Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos.

Derapajul președintelui PNL nu e tocmai o necunoscută în spațiul public. În februarie 2016, același Orban oferea una dintre cele mai revoltătoare declarații din politica ultimelor decenii, exprimându-și neputința de a-l schimba democratic pe primarul PSD din comuna Doicești, Mircea Ismail, altfel decât „dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătușele”.

postare facebook

P.S: Nu l-am văzut pe Liviu Dragnea protestând vehement la mesajul PNL. Probabil, mănâncă o eugenie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.