UNPR Târgoviște își atacă propriul viceprimar? Cosmin Bozieru: Ar trebui să profite mai mult de această funcție!

cristian stan - cosmin bozieru 2

Cosmin Bozieru (stânga), alături de primarul Cristian Stan

S-a întâmplat acum 2 zile o conferință de presă a UNPR Dâmbovița, în cadrul căreia președintele UNPR Târgoviște, Sebastian Marin, a lansat o serie de atacuri către Executivul Primăriei Târgoviște cu țintă pe primarul interimar Cristian Stan. Replica și argumentele lui Stan le puteți vedea AICI.

Mai mult decât atât, însă, e foarte ciudată imaginea care se conturează în dreptul UNPR. Lângă Cristian Stan a stat și stă, ca membru al Executivului Primăriei Târgoviște, viceprimarul Cosmin Bozieru. Fost președinte PPDD Dâmbovița, Bozieru este acum copreședinte UNPR Dâmbovița, în urma fuziunii cu progresiștii lui Oprea. În ciuda funcției politice și administrative de care se bucură, el spune că nu a fost consultat de colegii săi cu privire la proiectele municipiului, existând o ruptură evidentă de comunicare:

Sunt colegii mei și m-aș fi așteptat să mă întrebe și, așa cum a lămurit dl primar, puteam să-i lămuresc și eu. Nu pot să spun că m-a surprins atacul acesta, pentru că în ultimele luni au fost tot timpul atacuri asupra Executivului. Însă ce pot să le spun colegilor mei este că, atâta timp cât atacă Executivul Primăriei, mă atacă și pe mine, implicit. Ar trebui să profite mai mult de această funcție administrativă pe care UNPR, prin fuziunea cu PPDD, a dobândit-o. Eu sunt deschis la orice proiect au, la orice discuție și la o comunicare cât mai bună cu colegii mei, ca să nu mai fie astfel de neînțelegeri.

Onoare muncii!

Citiți și: Adrian Țuțuianu – Îl voi informa pe Liviu Dragnea cu privire la comportamentul UNPR Dâmbovița!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.