Urmările înscrierii în PSD: Prisăcaru, desființat de cei 2 liberali care-i declarau prietenia anul trecut!

watermarked-18836518_1724874877530192_1216093416_o

La o săptămână distanță de la gestul lui Ciprian Prisăcaru de a intra în PSD, reacționează și PNL Dâmbovița. Liberalii de aici n-au fost niciodată mari atleți ai promptitudinii, dar asta nu le-a afectat nicodată zen-ul. Poate doar rezultatele.

Revenind, reacțiile vin din partea a 2 liberali vechi – Gabriel Plăiașu (secretar general PNL Dâmbovița) și Gabriel Grozavu (prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița) – și sunt foarte dure.

G. Plăiașu: La solicitarea șefilor mei, am stat și-am analizat de ce-a plecat, oare, dânsul, din PNL la PSD? Dânsul iubește sportul mai mult decât o fac alți colegi de-ai mei. Și e un mare practicant de curling. La PNL, nu exista bază sportivă pentru ca dânsul să poată să practice acest sport. Dacă carting faci pe cartodrom, noi, la PNL, n-avem curlingodrom. Și s-a dus acolo de unde a plecat, s-a întors la Partidul Social Democrat. Îi dorim multă sănătate, însă nu pot să ascund faptul că ne doare sufletul pentru că l-am susținut anul trecut să participe din partea PNL la competiția electorală de la Târgoviște. Pentru modul în care a ales să se plângă în spațiul public că n-a fost susținut de liberali, n-am ce să comentez, astea sunt aprecierile lui. (…) Nu ne miră c-a plecat. Nu-mi aduc aminte de implicarea lui din punct de vedere politic în dreptul Partidului Național Liberal. Îi știu destoinicia și implicarea de care a dat dovadă cât timp a fost membru de partid.

G. Grozavu: Gestul este incalificabil. Dar este una dintre tarele oamenilor care intră în politică doar ca să-și realizeze un interes mărunt. Iar Ciprian Prisăcaru s-a dovedit, prin acest gest, ca și alții înaintea lui, omul intereselor mărunte.


Ce spuneau aceiași Plăiașu&Grozavu anul trecut, în februarie, când îl prezentau pe Prisăcaru drept candidat PNL la Primăria Târgoviște:

G. Plăiașu: E pe sufletul meu. Este, pot să pretind acest lucru, prietenul meu și n-aș fi putut să nu-i fiu alături în bătălia electorală ce-l așteaptă.

G. Grozavu: Este adevărat, dacă, atât eu, cât și Gabi Plăiașu, aveam șanse reale să câștigăm Primăria Târgoviște, Ciprian Prisăcaru reprezintă o certitudine. Îl felicit pentru asta, mă știți de atâția ani, am fost și voi rămâne numai liberal și îl voi susține pe colegul și prietenul meu, Ciprian, cu tot ce pot, îi voi fi alături în orice acțiune, în orice demers al său.

 Onoare muncii!

prisacaru

Anunțul desemnării lui Ciprian Prisăcaru drept candidat PNL la Primăria Târgoviște, 19 februarie 2016 (de la stânga la dreapta: Gabriel Grozavu, Ciprian Prisăcaru, Ludovic Orban, Gabriel Plăiașu)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. moshu49 says:

    o încercare penibilă de a drege busuiocul, nu pricepeți?
    nu că mă bucur, da-mi pare bine că v-ați bătut joc de mancurții ce v-au votat, așa cum pesediștii și-au bătut joc de voi în USL
    vai de capul vostru, dar despre morți numai de bine!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.