Valentin Calcan, declarație despre „echipa” de la Primăria Târgoviște!

calcan

Declarație de presă

Activitatea lui Cristian Stan în funcția de Primar Interimar al Municipiului Târgoviște se dovedește a fi una foarte bună pentru oraș. Experiența de consilier municipal i-a fost de mare folos și iată că avem acum o echipă la conducerea administrației care își face treaba.

Spuneam cu ceva vreme în urmă că sunt mulți cei care stau în tribune și critică jocul celor de pe teren. Dacă poți, de ce nu cobori în teren? Cam așa a fost și cu Cristi Stan. Un număr din două cifre semnificative de potențiali candidați la funcția de primar se întreceau care mai de care. Când a fost de intrat pe teren, unii și-au băgat câte o mână în gisp, alții au răcit, iar alții s-au transferat. Au rămas vreo doi, trei care așteptau să-i împingă cineva de la spate pe modelul „ești cel mai bun, numai tu poți candida la primărie” !

Revăd și acum scena din ședința noastră a BPJ-ului când la întrebarea insistentă cine dorește să candideze, după ce Cristi Stan a spus eu vreau, nimeni nu a mai spus nimic.

În acest caz, rog cu respect, dacă nimeni nu a vrut să-și asume o astfel de responsabilitate să nu mai bage bățul prin gard!

Valentin Calcan – Senator

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.