Vicepreședinte PSD Dâmbovița, ambiție la prezidențiale: Cel mai bun rezultat din România!

psd voinesti

De unde cunoșteam, până acum, scorurile ambițioase propuse la nivelul PSD Dâmbovița pentru prezidențialele din noiembrie (între 60-70% în turul II), aflăm că oamenii își propun ceva și mai și: să fie organizația nr. 1 la nivel național!

Cel care dă glas acestui gând este primarul comunei Voinești și vicepreședinte al PSD Dâmbovița, Gabriel Sandu, în cadrul emisiunii „Față în față” de la Columna TV. Ba mai mult, social-democratul dezvăluie că ar exista un sondaj intern în dreptul căruia PSD Dâmbovița s-ar afla, la acest moment, pe locul 3 în topul național:

Este o ambiție a mea, personală, și nu cred că numai a mea, ca, după cele 2 tururi, procentul pe care îl va lua premierul României, Victor Ponta, la nivelul județului, să fie primul din țară. Pe ultimul sondaj de opinie la nivel național, județul Dâmbovița este pe locul 3, cu mari șanse să depășească 2 județe din Oltenia. În urma Ordonanței 55, acest lucru poate fi realizat.

Primarul de la Voinești oferă și argumente în dreptul șanselor ca organizația să ajungă cea mai performantă din țară:

Uitați-vă ce s-a întâmplat cu PDL la nivel de județ Dâmbovița. Fiecare partid are o locomotivă și, trebuie s-o recunoaștem, deputatul Florin Popescu a fost o locomotivă pentru PDL. În momentul în care Florin Popescu a plecat, a plecat cel care coordona tot ceea ce înseamnă activitate politică în județ din partea acestui partid. Îl respect pe deputatul Iulian Vladu, dar parcă nu are capacitatea lui Florin Popescu. (…) Celelalte partide, de cine să vorbim? PMP cred că nu are structuri în 10% din cele 89 de localități. PPDD, cu Ordonanța 55 înțeleg că a cam dispărut de pe scena politică din județul Dâmbovița. Avem un culoar extraordinar de propice pentru a avea cel mai bun rezultat din România!

La ultimul scrutin, cel pentru Parlamentul European, PSD Dâmbovița a obținut cel mai bun scor al ultimilor ani în clasamentul național, reușind să se poziționeze pe locul 5.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.