Victor Ponta: Eu am intrat în Târgoviște pentru că știu parola!

PRO ROMÂNIA a organizat astăzi, la Târgoviște, ultimul eveniment al campaniei electorale (galerie foto). Când a urcat pe scenă, președintele Victor Ponta și-a început mesajul printr-o ironie la ceea ce s-a petrecut acum câteva zile, la mitingul PSD, când filtre de polițiști opreau oamenii la capătul anumitor străzi și le cereau „parola” ca să le dea voie să intre:

Vreau să vă spun că eu am intrat în Târgoviște pentru că știu parola. Dar știți de ce-o știu? C-am fost peste tot în țară și peste tot în țară era aceeași parolă. Nu, nu la ce vă gândeați dumneavoastră; era „Jos Dragnea”, nu cealaltă la care vă gândeați cu adevărat. Nu m-am așteptat ca, la 10 ani după ce parola era „Jos Băsescu”, să se schimbe doar numele. Parola e aceeași și o spunem peste tot.

Ponta a rememorat și episodul din 2010, când, în aceeași sală a Casei Sindicatelor din Târgoviște, își anunța candidatura pentru președinția PSD:

Eu sunt puțin nostalgic pentru că, acum 9 ani, în această sală am început un anumit drum. Mi-am anunțat candidatura pentru funcția de președinte la cel mai important partid din România. Dar atunci, în 2010, ne luptam cu unul care zicea că împărățește el lumea, Băsescu îl chema. Și toată lumea zicea că n-avem ce să-i facem, că e prea puternic, că are tot. Și eu cred că de aici, de pe această scenă, am zis că eu am curaj să mă bat cu el și să-l dăm jos și o să facem lucruri bune și o să reparăm lucrurile greșite.

Am venit azi să vă spun același lucru despre urmașul lui Băsescu. Dragnea îl cheamă, îl știți. Și el zice că e cel mai puternic, că împărățește România, că face tot ce vrea. Eu cred că, alături de dumneavoastră, alături de cei care sunt lângă mine, pe scenă, putem să mai dăm jos încă un Băsescu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.