(VIDEO) Proiect peste Prut: Adrian Țuțuianu și Victor Ponta, la Chișinău – acord cu Iurie Leancă!

Senatorul Adrian Țuțuianu, alăturat recent echipei lui Victor Ponta și Pro România, a intrat direct în calendarul de activități al acestora. Timp de 2 zile a fost prezent, alături de fostul premier, în turneul politic din zona Moldovei, iar astăzi, 23 ianuarie, au mers la Chișinău. Aici s-au întâlnit cu Iurie Leancă, fost premier al republicii Moldova și actual vicepemier pentru Integrare Europeană, iar vizita a avut 2 etape:

  • o conferință comună cu titlul „Unirea cu România: între idealism și realism”;
  • semnarea Acordului de Cooperare între PPEM (al cărui președinte este Iurie Leancă) și Pro România.

La ambele întâlniri, senatorul de Dâmbovița a vorbit despre proiectele concrete pe care le-a inițiat și realizat ca președinte al Consiliului Județean în raioanele moldovenești înfrățite (Ialoveni, Ștefan Vodă, Căușeni), despre argumentele comune care stau la baza proiectului unionist și obiectivele comune ale celor 2 părți.

Discurs susținut la Chișinău, la 160 de ani de la Mica Unire

Chișinău – Conferință ”Unirea cu România: Între idealism și realism”.Câteva considerații despre ce am făcut și ceea ce ar trebui să continuăm pentru ca visul nostru comun să se împlinească din nou…#VictorPonta#IurieLeancă#ProRomânia

Publicată de Adrian Țuțuianu pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

Evenimentul a fost descris de Iurie Leancă drept unul „istoric” pentru ambele partide, pentru ambele țări, având în vedere și momentul ales – mâine se împlinesc 160 de ani de la Mica Unire.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.