Vineri, 6 februarie: Președintele CJD și parlamentarii județului – întâlnire de lucru pe bugetul și prioritățile anului 2015

tutuianu - parlamentari

Problemele de la nivelul județului, proiectele de investiții, implementarea lor și soluțiile de finanțare vor face obiectul unor întâlniri consultative lunare între administrația județului și parlamentarii dâmbovițeni. Prima discuție de acest gen a fost, deja, pusă în mișcare, ea urmând a se consuma vineri, 6 februarie, începând cu ora 10.00, la sediul CJD. Au fost trimise invitațiile și se așteaptă răspunsuri de confirmare.

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, va pune pe masa de lucru mai multe subiecte: bugetul pe anul 2015, proiectele europene aflate în derulare și idei de proiecte noi pe exercițiul financiar 2014 – 2020, celelate investiții finanțate din surse de la bugetul național, județean și local, prioritizarea lor, etc, etc, etc. Fiind prima întâlnire de acest gen, se vor trasa niște coordonate de lucru în dreptul cărora vor acționa toți cei implicați. Zice președintele CJD:

Întâlnirea aceasta lunară cu parlamentarii mi-am propus să devină un lucru permanent. În prima parte a fiecărei luni vom avea o asemenea întâlnire, sigur, în măsura în care și parlamentarii vor simți nevoia unei discuții despre problemele pe care le are județul.

Până astăzi, la jumătatea zilei, au confirmat participarea 2 parlamentari: deputatul Ionuț Săvoiu (PSD) și senatorul Valentin Calcan (PSD). Acesta din urmă a lansat el însuși, acum câteva zile, o propunere de organizare a unor întâlniri consultative lunare între CJD și parlamentari, „pentru a prezenta și dezbate proiectele de actualitate județeană”.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.