Viorel Moldovan a fost prezentat ca antrenor al Chindiei Târgoviște! Declarații din conferința de presă

viorel moldovan (1)

Chindia Târgoviște are antrenor nou. După ratarea promovării în Liga 1 și după un mandat de 4 ani, Nicu Croitoru a ales să nu mai continue la Târgoviște. Alături de el, a părăsit formația și antrenorul secund, Sică Bârdeș.

Conducătorii clubului s-au mișcat repede și s-au înțeles cu fostul mare internațional, component al Generației de Aur – Viorel Moldovan. Acesta a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Cristian Stan, vicepreședintele CJD – Alin Manole, președintele Chindiei – Marcel Ghergu și viceprimarul Cătălin Rădulescu.

Cristian Stan: Fotbal Club Chindia este la un început de drum, cu o nouă conducere pe banca tehnică. În numele administrației locale vreau să urez succes noii echipe. (…) Viorel Moldovan este unul dintre cele mai mari nume care a stat vreodată pe banca Chindiei, un jucător emblematic pentru fotbalul românesc, un jucător așa cum ne-am dori să avem și astăzi în echipa națională a României. Din păcate, lucrul ăsta nu se întâmplă.

Marcel Ghergu: Credem că profesionalismul, experiența lui Viorel Moldovan ne vor duce spre ceea ce ne dorim cu toții, promovarea. Aș vrea să lămuresc un singur aspect vizavi de fosta conducere tehnică. În primul rând, le mulțumesc pentru performanțele pe care le-au obținut, pentru rezultatele bune, pentru munca pe care au prestat-o aici, o muncă de calitate și să le urez succes în activitatea lor, fiecare pe unde o vor desfășura. Aș vrea să lămuresc aspectul plecării lor – a fost dorința domnului Nicu Croitoru. Joi (21 iunie – n.r.) mi-a dat răspunsul definitiv că nu mai dorește să continue cu echipa noastră.

Alin Manole: Ne bucurăm că avem astăzi, la Târgoviște, un antrenor de talia lui Viorel Moldovan, nume cunoscut în lumea fotbalistică, fost jucător al Generației de Aur, cu 70 de selecții în echipa națională, cu 25 de goluri marcate și un antrenor care a antrenat cluburi de tradiție în România și în Franța, la Auxerre. 

Viorel Moldovan: Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în bunul mers al acestei echipe, Consiliul Local, Consiliul Județean. Mă bucur că vin la Târgoviște, un oraș cu tradiție în fotbalul românesc. (…) Mulțumesc pentru încrederea acordată și sper să realizez tot ce ne-am propus aici. (…) Am urmărit destul de atent parcursul echipei în sezonul precedent, o echipă interesantă, care practică un fotbal plăcut. M-a tentat să vin și să lucrez cu o echipă mixtă, jucători cu o anumită experiență, cât și jucători tineri. Echipa are potențial. Ce s-a realizat în sezonul trecut este, deja, de domeniul trecutului. Începe o nouă etapă și eu îmi doresc ca această echipă să practice un fotbal de calitate și eficient.

„Moldo-gol” a mai antrenat, în trecut, FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid București și națională U21 a României, iar în mandatul lui Anghel Iordănescu a fost secund al primei reprezentative. Ultima experiență pe bancă a fost, în 2016, la Auxerre, în Franța.

La Chindia, Viorel Moldovan îl va avea ca secund pe Francisc Dican, cu care a colaborat și în trecut. Vor rămâne din vechea echipă tehnică a Chindiei preparatorul fizic și antrenorul cu portarii.

Onoare muncii!

viorel moldovan (2) viorel moldovan (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.