Virgil Guran își acuză și ironizează colegii care au negociat cu PSD, în frunte cu Florin Cîțu: S-a zbătut mult, dar n-a reușit… :)

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, critică deschis conducerea centrală a partidului pentru negocierea pe care au făcut-o cu PSD, vizând împărțirea funcțiilor cu determinare politică în teritoriu. Miza cea mare, prefecții, a fost tranșată în favoarea filialelor care aveau în județe și conducerea Consiliului Județean. Așa e face că, deși, inițial, se agrease o împărțire a puterii locale (prefect de la un partid, președinte CJ de la celălalt partid), în cele din urmă, mai ales la dorința liderilor PNL din Ardeal, s-a ajuns la formula „totul/nimic”. Sau aproape nimic.

În Dâmbovița, liberalii sunt „victimele” acestei înțelegeri și pierd funcția de prefect, iar președintele Virgil Guran îi acuză și ironizează pe colegii săi negociatori că și-au urmărit interese personale, și nu pe cele ale partidului:

Noi vom avea un subprefect, PSD va avea prefect și subprefect. Echipa noastră de negociere de la București a negociat foarte bine. S-au gândit colegii mei, care au tot în anumite județe, că trebuie să ia și prefect și subprefect… V-o spun așa, finuț: și-au aranjat unii dintre colegi lucrurile și nu-i înțeleg. Că nu știu la ce-ți folosește, neapărat, un prefect când ai primar de reședință de județ, ai consiliu județean, ai tot. După părerea mea, colegii care au fost în echipa de negociere, președinte, prim-vicepreședinți n-au gândit-o pentru partid, au gândit-o pentru ei.

Despre președintele PNL, Florin Cîțu, Guran spune, cu ironie evidentă: Mi-a promis că o să avem prefect aici, dar n-a reușit. S-a zbătut mult…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.