ZIUA ALEGERILOR: Adrian Țuțuianu, Rovana Plumb și Titus Corlățean au votat în municipiul Târgoviște! Mesajele candidaților!

parlamentare-2016-4

Președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a votat în această dimineață în municipiul Târgoviște, la secția de la Liceul „Voievodul Mircea”, alături de senatorul Titus Corlățean și deputatul Rovana Plumb, susținuți de primarul municipiului, Cristian Stan.

Adrian Țuțuianu: Am ales să ne exercităm dreptul de vot în echipă, o echipă puternică a Partidului Social Democrat. În ce mă privește, am votat pentru cei care vor o Românie puternică, o Românie dezvoltată economic și o Românie în care oamenii să aibă venituri mai mari, o Românie a tuturor românilor.

Rovana Plumb: Am votat cu încredere pentru un Parlament eficient și responsabil față de cetățenii lui. De asemenea, am votat pentru o guvernare competentă și preocupată de problemele reale ale cetățenilor, o guvernare care să știe să contruiască România, o guvernare care să nu-i uite pe copii, pe cei care muncesc, pe pensionari, pe toți românii.

Titus Corlățean: Am votat astăzi, în primul rând, pentru un Parlament mai bun, mai profesionist și integru. În al doilea rând, am votat pentru un Guvern al României și al românilor, nu un Guvern străin de interesele României și de români, pentru un Guvern care să-și facă datoria în mod corect și profesionist față de cetățenii României. În al treilea rând, am votat pentru o Românie mai prosperă economic și mai echitabilă social, o Românie puternică, care să fie cu adevărat respectată de actorii internaționali, începând cu partenerii noștri europeni și transatlantici. Și, nu în ultimul rând, am votat pentru continuarea și finalizarea unor proiecte esențiale pentru județul Dâmbovița, unele chiar cu caracter strategic.

Onoare muncii!

parlamentare-2016-1parlamentare-2016-2parlamentare-2016-3

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.