ZIUA ALEGERILOR! Primarul, viceprimarul și consilieri locali PNL din Ulmi oferă bani, alimente și băuturi alcoolice alegătorilor! (plângere penală)

vot

Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, în comuna Ulmi, județul Dâmbovița, a fost semnalat faptul că Organizația Locală a PNL acționează pentru coruperea alegătorilor, în special a celor cu o situație materială precară. Astfel, numiții Tița Petruț Bogdan, primarul comunei Ulmi, Păun Cosmin, viceprimarul comunei Ulmi, Popa Răzvan, fost consilier local și membru PNL, precum și Popescu Florin, membru PNL și consilier local PNL Ulmi, oferă bani, alimente și băuturi alcoolice alegătorilor în satul Viișoara, la magazinele deținute de Popa Victor și Andrei Marius, precum și la magazinul deținut de Popescu Florin din satul Dumbrava. De asemenea, Organizația Județeană a PSD Dâmbovița a fost sesizată despre faptul că, din dispoziția primarului Tița Petruț Bogdan, se transportă alegători cu autovehiculele DB 11 RED și DB 88 RED, precum și despre faptul că cetățenii comunei Ulmi sunt amenințați pentru a vota cu PNL la alegerile de astăzi.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați, pentru aplicarea sancțiunilor ce se impun în conformitate cu prevederile art.57 din Codul de Procedură Penală.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.