ZIUA ALEGERILOR! PSD, plângere penală: La Glodeni, operațiuni de transportare și influențare a votanților sub coordonarea primarului PNL!

psd-microfon

Comunicat de presă

Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, în comuna Glodeni, reprezentanții PNL se implică în mod activ în operațiuni de transportare a cetățenilor și de influențare a acestora în scopul acordării votului candidaților Partidului Național Liberal la alegerile Senatului și Camerei Deputaților, aceștia deplasându-se din poartă în poartă pentru a ține evidența persoanelor transportate în vederea răsplătirii acestora.

Acțiunea este coordonată de primarul comunei Glodeni, Chiran Gheorghe.

Menționăm că transportarea cetățenilor se realizează cu autovehiculul – proprietatea unității administrativ – teritoriale Glodeni, marca Dacia Duster, cu nr. de înmatriculare DB 02 WID, condus chiar de către primarul localității.

Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa în vederea tragerii la răspundere a celor implicați pentru aplicarea sancțiunilor ce se impun în conformitate cu prevederile art.386 din Noul Cod Penal – Coruperea Alegătorilor.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.