A fost inaugurată Biblioteca din Răzvad, reabilitată cu bani europeni

razvad (1)

S-a întâmplat ieri, la Răzvad, un momentul inaugural dedicat finalizării proiectului de reabilitare a bibliotecii din localitate. Au participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, primarul comunei Răzvad – Constantin Năstase, vicepreședintele CJD – Ioan Marinescu, administratorul public al județului – Alexandru Oprea, senatorul Leonardo Badea, directorul Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” – Agnes Erick.

Investiția privind reabilitarea bibliotecii a fost de 65.928 euro, din care 50.629 reprezintă finanțare nerambursabilă. Sunt fonduri europene accesate prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Arcul Târgoviștei”.

Adrian Țuțuianu: Chiar dacă internetul și televiziunea par a face furori, eu cred, totuși, că biblioteca aceasta, clasică, în accepțiunea ei, va rămâne mulți ani de-aici încolo ca un mijloc de informare pentru cei care au dorința profundă de cunoaștere. Faptul că inaugurăm o bibliotecă e un lucru foarte bun. Îl cuplăm, sigur, și cu mijloacele moderne de comunicare și de culegere a informațiilor, sper eu, în beneficiul copiilor din localitatea Răzvad.

Onoare muncii!

razvad (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.