Adrian Țuțuianu, despre alegerile din PNL Dâmbovița și cine-i va „rupe” primul ușa lui Cîțu după alegeri

PNL Dâmbovița își alege, sâmbătă, noua conducere. Un fel de-a spune „nouă” câtă vreme pentru funcția de președinte există o singură candidatură – cea a actualului șef, Virgil Guran, iar pe funcțiile de prim-vicepreședinți și vicepreședinți vom regăsi, în mare parte, aceiași ocupanți din prezent. Va fi, totuși, concurență, pentru că sunt 2 posturi de prim-vicepreședinți și 5 candidați (Gabriel Plăiașu, Silviu Tănase, Liviu Balint, Gabriel Grozavu și Aurelian Popa), respectiv 8 de vicepreședinți și 17 candidați.

În rest, este așteptat președintele Ludovic Orban, în demersul său electoral pentru competiția „mare” de la nivel central, contra lui Florin Cîțu. Filiala PNL Dâmbovița este bifată în tabăra Orban, dată fiind și legătura dintre Virgil Guran și actualul președinte PNL.

Altminteri, competiția din PNL Dâmbovița nu provoacă nicio așteptare în rândul celorlalți actori politici locali. Liderul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, spune că nu se așteaptă la nicio modificare de comportament din partea liberalilor, după ziua de sâmbătă:

Nu mă aștept la nimic. Este, așa, o adunare, probabil că nu s-au mai văzut de mult sau se văd înainte de a pleca toți în vacanță. Sunt aceleași figuri care n-au reușit vreodată să facă performanță politică în județul Dâmbovița. După cum am văzut, partidul, cel puțin în Dâmbovița, va rămâne, în continuare, condus de oameni care n-au nicio legătură cu acest județ și pe care nu-i doare burta de ce se întâmplă în acest județ. Dl Guran se va reașeza pe scaun; prim-vicepreședinte poate fi dl Balint, că a început să-i placă la Dâmbovița.

Mai departe, probabil că Organizația PNL Dâmbovița, cu 1-2 excepții, va susține echipa Orban. Rămâne să vedem după „război”, dacă iese Cîțu, cine-i va „rupe” primul ușa. Eu zic că dl Balint pentru că el a trecut prin vreo 7 partide și e experimentat în chestiuni de-astea.

Dar, din perspectiva viitorului, PNL Dâmbovița nu are niciun viitor în formula actuală.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. ce fel de organizație – PNL D-vița – ce se vrea puternică și respectabilă, este aceea cu un evazionist condamnat la 4 ani cu executare și scăpat prin prescrierea faptelor la cîrmă?
    o luptătoare cu… anticorupția 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.