Adrian Țuțuianu, despre opțiunile de viitor: Mă gândesc foarte serios să mă îndrept către conducerea PSD Dâmbovița!

adrian tutuianu

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, este unul din cei în dreptul cărora ideile de reformă în partid, așa cum au fost ele prezentate de Liviu Dragnea, îl vor determina să opteze pentru una din funcții. Pe subiect, omul a dat o serie de răspunsuri (AICI). Revine acum și adaugă o impresie recentă, influențată și de tevatura creată în jurul alegerii vicepreședinților CJ Dâmbovița:

O să decid, în ceea ce mă privește, după ce are loc discuția în interiorul partidului cu privire la ce trebuie să facă sau nu un președinte de consiliu județean, dacă optez pentru partid sau pentru consiliul județean. Mă gândesc foarte serios să mă îndrept către conducerea PSD (n.a. – organizația județeană), pentru că am rezultate în urmă, care validează proiectul politic. Am câștigat tot din 2012 până astăzi, n-am pierdut nicio competiție. Și, în al doilea rând, sunt prea mulți oameni în Partidul Social Democrat, care au crezut în mine. Și nu pot să-i las într-un moment de dificultate.

Cu privire la zvonurile privind o eventuală demisie din fruntea organizației județene a PSD în luna ianuarie, Țuțuianu declară: Mai arunc și eu câte un subiect pe piață pentru unii care sunt guguștiuci și nu înțeleg foarte bine jocul politic. (…) Nu-mi dau demisia în luna ianuarie și nici nu plec că zice domnul Radu Popa. Maidanezi politici am văzut mulți prin județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.