Adrian Țuțuianu, despre trocul UNPR – PNL: Miculescu și-a cumpărat 2 partide!

adrian_tutuianu

Președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a comentat, în cadrul unei emisiuni tv, situația politică județeană, cu referire directă la ce se întâmplă în PNL și UNPR Dâmbovița. Țuțuianu descrie cele 2 partide ca fiind „cumpărate” de un singur om:

Domnul Miculescu, marele șef al PNL-ului, și-a cumpărat 2 partide. Vă spun că așa este. Formula corectă este „cumpărat”, pentru că n-a fost ales de cineva. La UNPR a fost numit, niciodată n-a existat o conferință de alegeri. De la UNPR a plecat la PNL, a fost numit; n-a fost nici măcar o zi membru de partid. Iar astăzi suntem într-o situație absolut ilară, nemaiîntâlnită în viața politică națională: UNPR are sediul în clădirea lui Miculescu. Oamenii de la UNPR au venit mai întâi la PNL, s-au numărat pe-acolo, au văzut care nu îndeplinesc anumite criterii de integritate și s-au întors înapoi la UNPR.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Față în față de la Columna TV.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Vasile Mihaescu says:

    Normal ca a cumparat partidele, are bani ca de.. vorba aia… din porc si din fraieri se fac bani tot timpul ! Daca este banu este si funcatia! Intrebarea ar fi de ce dracu vrea geambasu de Miculescu functie??? Da banu, plateste peste tot, da salamu’ la tigani sa-l voteze mai scoate si niste mici si bericica ca se vrea tiganu imparat. Si-a alungat sotia, si-a tras o amanta tinerica(cam tinerica), proaspata …lasata de altul si se crede imparat chiar daca el este doar regele porcilor. Ce functie o mai fi si asta regele porcilor ca uite nu l-a multumit si si-a mai tras o functie peste cei din PNL! Spune tu om bun, cum sa fac eu, om simplu si cu credinta-n PNL sa merg sa votez pe regele porcilor, el fiind reprezentantul partidului meu. EI BINE NU! eu raman in partid si astept sa plece porcii sau/si regii! Cind ma-nscrisei in partid se numea Partidul National Liberal iar acu umbla vorba ca s-ar numi Porci Nostri Liberi! Ce sa mai crezi?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.